KBT i Rosersberg

Välkommen till Villa Lavanda Massage & Terapi

Känns din kropp stel och spänd? Känner du dig nedstämd eller orolig? Här kan du ta hand om både kropp och själ i en lugn hemmiljö till bästa pris! Utmana dina destruktiva tankar och öka livsglädjen med hjälp av KBT. Eller unna dig en härligt avslappnande massagestund. Varför inte en kombination av båda?

Jag som driver Villa Lavanda heter Olga Kullander, jag är diplomerad friskvårdsmassör och KBT-terapeut. Mitt mål är att erbjuda de bästa priserna för att så många som möjligt ska kunna unna sig regelbunden massage och även KBT-terapi vid behov. Detta kan jag göra genom att ha behandlingslokalen hemma och slippa onödiga kostnader. Jag jobbar främst med stresshantering, ångest och depressioner. Många studier har visat på massagens positiva effekter vid dessa tillstånd, därför kombinerar jag mina sessioner i KBT med massage.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig för mer information. Du hittar Villa Lavanda i den lantliga idyllen mellan Märsta, Sigtuna och Knivsta. Här finner du även egentillverkade ekologiska produkter, samt Aloe Vera-produkter från Forever Living. Varmt välkommen!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Villa Lavanda Massage & Terapi lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

KBT i Rosersberg

Välgörande behandlingar för kropp och själ

Upplev den positiva effekten av massage

Massage är troligtvis den äldsta formen av medicinsk behandling som finns. Gamla kinesiska, indiska och egyptiska manuskript hänvisar till bruket av massage för att motverka och bota sjukdomar. Även idag finns det oändligt med forskning som visar på massagens positiva effekt. Men massage är så mycket mer än hjälp mot spända muskler! Det ökar blodcirkulationen, kan hjälpa mot fibromyalgi och är effektiv mot träningsvärk. Under massagebehandlingen sänks halten av stresshormonet kortisol, och kroppens ”belöningshormon” dopamin och serotonin ökar. Min massage är inriktad först och främst på avslappning. Fokus ligger på områden kring axlar och nacke där spänningar är som störst. Efter massagen kommer du känna dig underbart avslappnad, lugn och fridfull.

Våra tjänster

KBT-terapi - Villa Lavanda Massage & Terapi

KBT-terapi

Butik - Villa Lavanda Massage & Terapi

Butik

Massage - Villa Lavanda Massage & Terapi

Massage

Boka tid redan idag!

Boka

Vad är KBT?

KBT står för kognitiv beteendeterapi, och utgår från att människan är en tänkande varelse som själv kan påverka och förändra sitt liv. Metoden är lätt att förstå både teoretiskt och praktiskt. Vi utgår alltid från din konkreta situation här och nu, för att du ska lära dig att känna igen och förändra dina dysfunktionella tankar och beteenden. KBT har visat sig fungera för de flesta psykiska problem som ångestsjukdomar, depressioner, ätstörningar, kronisk smärta eller stressrelaterade problem. Syftet är att du ska göra konkreta förändringar i ditt liv som gör att du mår bättre. Är du intresserad av att gå i KBT så kontakta mig för ett första samtal. Här berättar du om dina problem och dina mål med behandlingen, och jag berättar om mig och hur jag jobbar. Det blir en första bedömning för att vi gemensamt ska kunna avgöra om vi ska fortsätta behandlingen.

Villa Lavanda finns också på Facebook, titta gärna in och följ oss.

Glöm inte att ta hand om dig och din kropp.

Välkommen!