Om Oss

Jag som driver Villa Lavanda heter Olga Kullander och är diplomerad friskvårdsmassör, KBT-terapeut, livscoach, kostrådgivare och Reikiutövare. Efter att själv ha gått in i den berömda väggen avslutade jag min heltidsanställning och kastade mig ut i den osäkra världen som egenföretagare. I augusti 2017 föddes Villa Lavanda Massage & Terapi.

Jag började som KBT-terapeut och friskvårdsmassör, men upptäckte inte långt efter starten den magiska energivärlden efter att ha varit på en healingbehandling, en stor pusselbit hamnade då på plats efter jag utbildade mig till Reiki-healer. Även kosten var en viktig del för mig då jag själv har kämpat med vikt och matberoenden under större delen av mitt liv. Så att utbilda mig till kostrådgivare kändes som en självklarhet och en viktig del på vägen mot att bli en holistisk coach.

Nu, efter fyra år och närmare 20 utbildningar och kurser senare, känner jag fortfarande att det finns så mycket kunskap och färdigheter där ute som jag vill bemästra. Målet är att Villa Lavanda ska bli ditt förstahandsval vad gäller holistisk coaching, att kunna erbjuda helhetshjälp, allt för att din kropp, själ och sinne ska må bra. För att man kan inte behandla det ena utan de andra. Därför har jag skapat ett 15 veckors holistiskt coachingprogram där vi jobbar med helheten. Är du intresserad av att veta mer och boka ett kostnadsfri första möte tryck på knappen nedan.


Har du inte behov av coaching utan vill unna dig en avslappnande stund så erbjuder jag ett antal kroppsbehandlingar samt Reiki-healing. Nedan kan du läsa mer om behandlingarna samt boka tid.


I min butik hittar du stenar och kristaller, både trumlade, råa och olika smycken. Jag fyller på med nytt hela tiden, och så småningom hittar du även ekologisk hudvård, egentillverkade ljus, rökelser samt allt för aromaterapin. Allt finns att titta och känna i min fysiska butik utanför Märsta, den besöker du i samband med din behandling eller så kan du boka tid för besök via telefonnummer 0708781234.