Behandlingar

På Villa Lavanda kan du fly vardagen och fokusera helt på dig själv.

Unna dig den där nödvändiga kvalitetstiden som gör att du kan ta tag i verkligheten med all stress och måsten.

Här kan du ta hand om hela dig: både din kropp och din själ!

ny.Klassisk-svensk-massage_Villalavanda

Klassisk svensk massage

Klassisk massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt, och inte bara fysisk utan även mental. Förutom att massage mjukar upp stela muskler, ökar blod- och lymfcirkulationen samt stärker immunförsvaret, så minskar den nivån av våra stresshormoner och ökar nivåer av må-bra-hormoner.

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage är en härlig spa-massage med varm olja och heta lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen. Passar extra bra under de kalla årstider när man känner sig extra frusen och stel.

Hotstone-massage_Villalavanda

Lomi lomi massage

Lomi lomi är en helande behandling som härstammar från Hawaii, där man använder en tusenårig massageteknik och där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Man använder underarmar och armbågar genom långa, rytmiska rörelser. Lomi Lomi hjälper till att frigöra blockerad energi, löser upp spänningar och passar utmärkt när du känner dig stressad och spänd.

Reiki

Reiki är en form av healing och är en mjuk och effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Forskning visar att Reiki är effektiv i en rad olika sammanhang och den klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki_bandlingar_Villalavanda
Varukorg