Om oss

Olga Kullander

Jag som driver Villa Lavanda heter Olga Kullander och är diplomerad friskvårdsmassör, KBT-terapeut, livscoach, kostrådgivare och Reikiutövare. Efter att själv ha gått in i den berömda väggen avslutade jag min heltidsanställning och kastade mig ut i den osäkra världen som egenföretagare. I augusti 2017 föddes Villa Lavanda Massage & Terapi.

Jag började som KBT-terapeut och friskvårdsmassör, men upptäckte inte långt efter starten den magiska energivärlden efter att ha varit på en healingbehandling, en stor pusselbit hamnade då på plats och jag utbildade mig till Reiki-healer. Även kosten var en viktig del för mig då jag själv har kämpat med vikt och matberoenden under större delen av mitt liv. Så att utbilda mig till kostrådgivare kändes som en självklarhet och en viktig del på vägen mot att bli en holistisk coach.

Målet för mig är att Villa Lavanda ska bli ditt förstahandsval vad gäller holistisk coaching, att kunna erbjuda helhetshjälp, allt för att din kropp, själ och sinne ska må bra. För att man kan inte behandla det ena utan de andra.

Jag har nu även en mindre butik med stenar, kristaller, rökelser, tarot- och orakelkort och andra magiska ting. För den fysiska butiken i Falkenberg har jag inga fasta öppettider, utan du bokar tid för besök, alternativt handlar i samband med din behandling. Följ Villa Lavanda på Facebook för uppdaterade öppettider!

Olga-Kullander_Villalavanda
Varukorg