Coaching

coaching

Livscoachning och terapi

Känner du att du har fastnat i livet? Att du bara flyter med eller går runt och runt i cirklar? Känns dina mål onåbara och att du befinner dig alldeles för långt borta från där du egentligen vill vara? Ser du inget hopp för framtiden? Då har du hamnat helt rätt!

Mitt 15 veckors coachningprogram hjälper dig att se klarhet och få en tydlig riktning för framtiden, så att du kan börja leva ett meningsfullt liv. Jag jobbar holistiskt genom både samtal, kroppsterapi och energiarbete för att hjälpa dig att lösa upp dina mentala och fysiska blockeringar som hindrar dig från att uppnå din fulla potential.

Är du redo att börja övervinna dina största utmaningar i livet och göra konkreta framsteg mot dina mål? Tveka inte att kontakta mig för mer information så att du kan börja jobba mot ett bättre liv redan idag!
Första introduktionssamtal är helt kostnadsfritt, där berättar du lite kort om dina mål och jag berättar om mig och hur programmet är uppbyggt. Vi träffas antingen fysiskt i min lokal i Falkenberg eller via Zoom.

Vad andra säger om programmet

Jag har lärt mig mer om mig själv under dessa 15 veckor än under mina 35 år! Det bästa jag gjort!

Dessa 15 veckor har varit sååå jobbiga, fast på ett helt fantastiskt sätt, jag har nog aldrig vågat vara så ärlig med mig själv som under det här programmet

Olga är väldigt lugn och pedagogisk, men även brutalt rak på sak, man fick många emotionella käftsmällar under dessa veckor. Det är precis vad jag behövde

Viktigt

Viktigt! Vid akuta tillstånd, om du har tankar på att skada dig själv eller andra, eller ta livet av dig, uppsök närmaste akutmottagning eller ring 1177 (vårdguiden) eller 112. Där kommer någon hjälpa dig att ta dig igenom den här perioden, innan du gör något som du kommer att ångra eller som inte går att ändra. Klicka nedan för att komma vidare till 1177 Vårdguiden, där hittar du telefonnummer och adress till din närmaste akutmottagning.

Varukorg